ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ
 

Η ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ
 

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ
 

ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

 

ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ

Η Corfu Wireless  δημιουργήθηκε για να προσφέρει δικτυακή σύνδεση σε απομακρυσμένες περιοχές του Αρίλλα. Σταδιακά έγινε θεσμός στο ευρύ κοινό της περιοχής και μας ενθάρρυνε  να επεκταθούμε ακόμα περισσότερο. Ένα ευχαριστώ είναι το λιγότερο που μπορούμε να πούμε σε όλο τον κόσμο που μας υποστηρίζει όλο αυτό το διάστημα όπου είναι ο βασικός λόγος να συνεχίσουμε αυτό το μεγάλο έργο. Eυχόμαστε να συνεχίσουμε μαζί στη σταθερή πορεία.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να μπορέσουμε να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας  υποστήριξη θέτοντας υψηλά στάνταρ για εμάς και εσάς, έχοντας στο δυναμικό μας μια ομάδα τεχνικής υποστήριξης όπου είναι δίπλα σας για κάθε πρόβλημα και για την διασφάλιση της ποιότητας των υπηρεσιών που λαμβάνετε.

 

Η ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ

Πιστεύουμε ότι στη σήμερον εποχή, είναι αναγκαίο να είμαστε συνδεδεμένοι με τον έξω κόσμο. H γρήγορη ανάπτυξη του Ιντερνέτ μας δίνει την ευκαιρία να επεκταθούμε καθώς η ζήτηση γίνεται όλο και μεγαλύτερη μέρα με τη μέρα.
 

Δουλειά μας είναι να κάνουμε όλα να φαίνονται απλά, αλλά και αποτελεσματικά!!

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ

 

Βασικός μας στόχος είναι να επεκτείνουμε την κάλυψη σε ακόμα περισσότερες  περιοχές της Κέρκυρας καθώς έχουμε καταφέρει να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε δύσβατες περιοχές του νησιού ακόμα και αν αυτό φαίνετε απίθανο.

 

ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

Φροντίζουμε να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά ώστε να προσφέρουμε το καλύτερο στον πελάτη,
έχοντας πάντα στο μυαλό μας  το σκοπό όπου ξεκινήσαμε, να προσφέρουμε στο νησί της Κέρκυρας έναν εναλλακτικό πάροχο Internet  (Internet Service Provider) γνωρίζοντας πάντα τις ανάγκες του κόσμου.

Θα συνεχίσουμε ώστε να καταφέρουμε να φτάσουμε σε δύσκολα σημεία του νησιού όπου δεν υπάρχει άλλος τρόπος διασύνδεσης , και να συνδεθεί ακόμα περισσότερος κόσμος με το Internet.

Μάθε περισσότερα 

Ελπίζουμε ότι θα μας υποστηρίξετε!
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • Instagram Social Icon

Be a part of the newest network in North Corfu. Corfu Wireless delivers the best service it possibly can at the best possible price. With Corfu Wireless, being a member means more than just having your technology needs taken care of, it's being part of the community. 
 

Copyright @ Corfu Wireless. All rights reserved.  Terms of use   Privacy Policy

For all enquiries please find the email address or telephone number below:

Email: info@corfuwireless.com
 Tel:     +30 7007002690

Need some help?
Email 
info@corfuwireless.com

 

Report a problem? Email info@corfuwireless.com
 

 

Keep up to date with us on social media!
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle